Kerrataan vähän, mitä Equiterma tarjoaa

Kerrataan vähän, mitä Equiterma tarjoaa

Eli mitä hevosten lämpökuvantaminen tarkoittaa? Hevosen viat saadaan näkyviin diagnostisella lämpökuvantamisella. Lämpökuvantamalla paikannetaan piileviä ongelmia jo ennen niiden puhkeamista oireiksi tai kun oikea kohta ei meinaa löytyä oireilusta huolimatta.

Uusi näkökulma täydentää tutkimista

Helppoutta tutkimiseen

Lämpökuvaamalla saadaan tietoa hevosen fysiologisesta tilasta huomattavasti helpommalla kuin muilla lähimmäs vastaavilla menetelmillä. Lämpökuvauksen avulla diagnoosin jäljille päästään nopeammin, kun eläin nähdään heti kokonaisuudessaan.

Varmuutta diagnooseihin

Lämpökuvantamisen näyttämä fysiologinen tilanne on tavalliseen tutkimiseen nähden uutta tietoa, jolloin useamman näkökulman avulla myös diagnoosista voidaan lopulta olla varmempia.

Ei haittavaikutuksia

Lämpökuvaamalla vältetään turhaa kipureaktioiden etsimistä, siitä ei synny säteilyaltistusta eikä se aiheuta dopingvaroaikaa. Kivuliaan hevosen tilanteesta voidaan saada kokonaiskuva jopa täysin koskematta hevoseen, jolloin myös eläinlääkärin turvallisuus paranee. 

Luotettavaa palvelua

Laadukkaat välineet

Equiterman välineet ovat lämpökameroiden ja analyysiohjelmistojen huipputasoa. Flir T1020 -kameran korkealuokkaiset ominaisuudet ja eläinten lämpökuva-analyyseihin kehitetty Thermidas VET Imager -analyysiohjelmisto takaavat teknisesti erittäin laadukkaan kuvantamispalvelun.

Luotettava menetelmä

Lämpökuvaaminen ja kuvien analysointi on luotettavaa, kun sen suorittaa koulutettu ammattilainen. Kuvauksen olosuhteet, valmistautuminen ja protokolla sekä kuvien analyysi vaativat sekä lämpökameran tekniikan että lämpöopin teorian osaamista. Olen käynyt Thermidaksen syventävän eläinten lämpökuvantamiskoulutuksen vuonna 2020. Luotettavuuden varmistamiseksi seuraan myös ulkomaisten kollegoiden työtä ja tuoreita tutkimuksia.

Kattavaa palvelua

Pyrin lämpökuvantamispalvelun nopeaan ja täsmälliseen saatavuuteen sekä tarkkaan ja kattavaan raportointiin. Vastaan mielelläni kysymyksiin jo ennen ajan varaamista, opastan esivalmisteluohjeiden noudattamisessa, kerään kattavat tiedot kuvattavasta hevosesta ja mieluusti keskustelen löydöksistä jälkikäteen myös hoitotiimin muiden ammattilaisten kanssa.

Ei viestejä
Etsi