Equiterma

Eläinten diagnostinen lämpökuvantaminen

Toiminta

Luotettavan analyysin voi tehdä vain luotettavin menetelmin otetuista lämpökuvista, mihin tarvitaan osaamista ja laadukkaat välineet. Olemme käyneet ainoan suomalaisen eläinten lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen ja panostamme jatkossakin siihen, että tarjoamamme palvelu on luotettavaa ja osaaminen on ajan tasalla. 

Yhteistyö tuo palvelumme parhaiten saataville

Lämpökuvantamista tarjoavat yhteistyössä koulutetut eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijat Elina ja Riina Kostiainen. 

 

Lämpökuvantaminen on saatavilla nopeallakin aikataululla!

Elina Kostiainen

-Equiterman perustaja.

Elinalla yhdistyy ymmärrys urheilusta, kuntoutuksesta ja tekniikasta. Koulutukseltaan Elina on tekniikan kandidaatti (2016, Aalto-yliopisto) sekä fysioterapeutti (2020, Metropolia AMK). Yrittäjyyden ohella Elina on kansallisen tason kolmiloikkaaja.

 

Fysioterapian ja urheilun kautta näkemystä löytyy niin näyttöön perustuvaan työotteeseen kuin suorituskyvyn vaatimusten ymmärtämiseen. Sekä koirat että hevoset ovat olleet osa elämää lapsesta lähtien. 

 

Lämpökuvantamisen lisäksi Elina tarjoaa myös eläinten kinesioteippausta. Elina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n järjestämän eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen 2020 ja hevosten kinesioteippauskurssin 2017 (Rocktape).

Riina Kostiainen

Riina tekee kuvauskäyntejä tarvittaessa yliopisto-opintojensa ohessa, jolloin Elina kuitenkin raportoi kuvat asiakkaalle. Riina opiskelee Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa, johon liittyy vahvasti fysiologian osaaminen ja lääketieteellisten laitteiden ja ohjelmistojen soveltaminen. 

 

Riina on tarttunut aktiivisesti eri työmahdollisuuksiin hevosalalla ja nähnyt toimintaa monen lajin parissa. Hevosenomistajuus alkoi vuonna 2014, vaikka hevosia on ollut omassa pihassakin jo pitkään. Oman koiran kanssa Riina harrasti agilitya monta vuotta.
 

Riina on käynyt suomalaisen TherMidas Oy:n järjestämän eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntijakoulutuksen 2020.